Wij zijn onafhankelijk Hierdoor kunnen we je
nog beter adviseren

#
#

#

Dentco is hét inkoopplatform voor tandheelkundige praktijken. Dentco maakt het vergelijken van producten en prijzen en het plaatsen van bestellingen bij meerdere leveranciers tegelijk, transparant en eenvoudig.

#
KNMT: Als lid van de knmt profiteer je niet alleen van de producten en diensten van de beroepsvereniging, maar kun je ook gebruik maken van aantrekkelijke besparingen bij Dentco
#

Onze historie

In 2014 vroeg Sikke Kooistra, bedrijfseconoom en ondernemer, een tennismaatje die orthodontist is of hij mee mocht kijken naar het kostenplaatje van de praktijk. Het was Sikke niet geheel duidelijk welke prijzen er gevraagd werden voor de verbruiksmaterialen en vanuit depots werd voornamelijk gewerkt met ondoorzichtige kortingsstructuren. Sikke zag dat tandartsen behoefte hadden aan duidelijke en transparante inkoop van verbruiksmaterialen. Via via raakte Sikke in gesprek met Mats van Uden en Hidde Oltmans, twee vrienden die al vroeg wisten dat ze wilden ondernemen. Samen zetten zij Dentco.nl op.

Dentco.nl is een online platform waar mondzorgprofessionals prijzen van verbruiksmaterialen bij verschillende depots zelf kunnen vergelijken en bestellen. Dit was nog niet eerder mogelijk. Met de komst van Dentco.nl besparen tandartsen veel tijd en geld.

Dentco.nl krijgt steeds meer voet aan de grond in de ondoorzichtige markt waar meer dan 7.000 Nederlandse en Belgische praktijken deel van uitmaken. Wij zijn er vóór de mondzorgprofessionals en streven naar een transparante markt. Wij willen de praktijken laten zien hoe zij slimmer kunnen inkopen.

Het team

Founder

Sikke Kooistra

Founder & Director

Mats van Uden

Founder & Director

Hidde Oltmans

Salesmedewerker

Kevin Berkhout

Officemanager

Annemarie van Uden

menu